bika
PEF
bika
Weekinews
Η ELPEN είχε δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση CPhI
Η ELPEN είχε δυναμική παρουσία  στη διεθνή έκθεση CPhI
Δυναμική ήταν η παρουσία της ELPEN στη διεθνή έκθεση CPhI, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2018 στη Μαδρίτη.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στο χώρο του φαρμάκου, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου φαρμακευτικού επιχειρείν και των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων. Η ELPEN συμμετείχε για 9η συνεχόμενη χρονιά στη CPhI, δίνοντας και φέτος ηχηρό παρόν στο κεντρικό Hall της έκθεσης με περίπτερο 136 τ.μ, το οποίο επισκέφτηκαν περισσότερες από 500 εταιρείες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη της εταιρείας, προερχόμενα κυρίως από τα τμήματα Business Development και R&D, πραγματοποίησαν συναντήσεις με περισσότερες από 300 εταιρείες.

Η ΕLPEN αναγνωρίζει ως μεσοπρόθεσμο στρατηγικό της στόχο την εδραίωσή της ως μια ανταγωνιστική Ελληνική φαρμακοβιομηχανία ευρωπαϊκών προδιαγραφών με σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο και με ερευνητικές δομές, που στελεχώνονται από Έλληνες επιστήμονες. Οι πωλήσεις της εταιρείας στο εξωτερικό αγγίζουν το 14% του κύκλου εργασιών της, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου €20 εκ. και προκύπτει από πωλήσεις περισσότερων από 20 σκευασμάτων σε περισσότερες από 25 χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, η ELPEN σηματοδοτεί έναν άξιο πρεσβευτή του ελληνικού φαρμάκου στην Ευρώπη, τη Ασία, την Άπω και Μέση Ανατολή, αλλά και την Αφρική, ενώ εμφανίζει εξαγωγική δραστηριότητα σε 18 χώρες στην Ευρώπη και 41 παγκοσμίως.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ELPEN στη CPhI, ο Head of International Business, κ. Λευτέρης Τρύφων, ανέφερε «το πιο σημαντικό μήνυμα της φετινής έκθεσης ήταν η επιβεβαίωση ότι η στρατηγική και τα προϊόντα μας συμβαδίζουν με τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς και των πελατών μας. Αυτό σε συνδυασμό με την ισχυρή στελέχωση των εμπλεκόμενων τμημάτων μας καθιστά άκρως ανταγωνιστικούς. Είμαι αισιόδοξος ότι η θετική πορεία της ΕLPEN στις αγορές του εξωτερικού θα ενισχυθεί περαιτέρω καθώς προετοιμαζόμαστε και ενεργούμε εδώ και αρκετό καιρό προς αυτήν την κατεύθυνση».

Σχολιάζοντας την παρουσία τριάντα ελληνικών εταιρειών στη CPhI, , ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ της ELPEN και Πρόεδρος της ΠΕΦ, κ. Θεόδωρος Τρύφων, ανέφερε «σε ένα διαφοροποιημένο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στην κορυφαία αυτή διοργάνωση έδειξαν τη δυναμικότητα που έχει η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, αλλά και οι Έλληνες επιστήμονες, καθώς επίσης και οι ελληνικές τεχνολογικές εταιρείες μέσα στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Το γεγονός αυτό επισημαίνει εμφατικά την ανάγκη ύπαρξης ενός ορθολογικού και διαφανούς μοντέλου συνολικής πολιτικής, που θα στηρίξει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, θέτοντας τις βάσεις για την απελευθέρωση της δυναμικής τους».
 
 
Tags:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Ειδήσεις
 
bika
bika
bika
Genesis Pharma
bika
bika
Demo
bika
Almora
bika
bika
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
18:53
Στα μωβ «ντύθηκε» το Πανεπιστήμιο Αθηνών
18:42
Ελληνοκινεζική «συμμαχία» με επίκεντρο την ανδρολογία
18:31
Νέα ανησυχητική μόδα απ’ την Αμερική: Η... αυτοσχέδια οδοντιατρική!
08:15
Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή: Ένα βήμα πιο κοντά στη μητρότητα με PRP
08:00
Αντιμετώπιση της χρόνιας προστατίτιδας με κρουστικά κύματα
07:00
Πότε είναι απαραίτητη η ορθοδοντική θεραπεία και γιατί
07:00
Πρεσβυωπία : Η «νόσος» που αφορά όλους τους ενήλικες μετά τα 40
00:10
Πρωτοποριακή μέθοδος λαπαροσκοπικής ενδοπεριτοναϊκής χημειοθεραπείας
00:04
Ενημέρωση για την πρόληψη του διαβήτη με τη δράση See it. Slow it. Stop it.
23:56
Νέο «καμπανάκι» από τον ΠΟΥ για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών
03:20
Η οικογένεια στο επίκεντρο της αντιμετώπισης και διαχείρισης του σακχαρώδη διαβήτη
03:11
Πότε χρειάζεται θεραπεία η ακμή στους άνδρες
03:04
Κολικός νεφρού: Ένα ύπουλο σύμπτωμα που απειλεί την υγεία
02:56
H DEMO παρούσα στον 36ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας
14:04
Το ρόδι σύμμαχος στην ενδυνάμωση της μνήμης
bika
bika