bika
bika
Weekinews
Roche Hellas :«Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2017»
Roche Hellas :«Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2017»
Οι εργαζόμενοι της Roche Hellas συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στην «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά», τη διεθνή εθελοντική πρωτοβουλία της εταιρείας, η οποία εδώ και 14 χρόνια στηρίζει φορείς, που αναπτύσσουν έργο φροντίδας για το παιδί, σε όλον τον κόσμο.
 
Στο πλαίσιο των φετινών δράσεων, οι εθελοντές της Roche Hellas, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, συγκεντρώνοντας με συμβολικό τρόπο ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της οργάνωσης σε τοπικό επίπεδο καθώς και για τη στήριξη προγραμμάτων εκπαίδευσης και υγείας παιδιών στο Μαλάουι της Αφρικής. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι, για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία του θεσμού, προσέφεραν εθελοντική εργασία, συντηρώντας και βάφοντας τα κιγκλιδώματα, που περιβάλλουν τα σπίτια όπου διαμένουν οι οικογένειες SOS  ενώ ταυτόχρονα βοήθησαν στη διαλογή τροφίμων στις αποθήκες του Χωριού.
 
H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Hellas, κ. Anne Nijs, δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση «στη Roche πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Για το λόγο αυτό, επενδύουμε σταθερά στον εταιρικό εθελοντισμό και στηρίζουμε ανελλιπώς, τόσο ως οργανισμός όσο και ως εργαζόμενοι τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, με στόχο να συμβάλλουμε ενεργά στη βελτίωση της ζωής των νέων ανθρώπων.»
 
Η Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κ. Ξένια Καπόρη, τόνισε ότι  «η Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά αποτελεί θεσμό πλέον για την εταιρεία μας και όλοι οι εργαζόμενοι της Roche Hellas είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, που έχουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε στις προσπάθειες αξιόλογων φορέων, όπως είναι τα Παιδικά Χωριά SOS. Αυτή τη χρονιά, μάλιστα, το συναίσθημα αυτό είναι ακόμα πιο δυνατό, καθώς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τη δική μας “πινελιά” για να γίνει η καθημερινότητα των παιδιών πιο όμορφη.»
 
Σχετικά με το Roche Children’s Walk
 Η Πεζοπορία για τα Παιδιά αποτελεί το παγκόσμιο ετήσιο γεγονός της Roche. Από το 2003 περισσότεροι από 200.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο έχουν περπατήσει σε 144 χώρες, συγκεντρώνοντας πάνω από 15,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα μέχρι σήμερα. Οι υπάλληλοι της Roche κάθε χρόνο συγκεντρώνουν χρήματα για παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας συμμετέχοντας στην ετήσια πεζοπορία. Με σκοπό την ενθάρρυνση της βιωσιμότητας μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και υγείας, τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου γεγονότος διπλασιάζονται από τη Roche. To 50% του συνολικού ποσού που συγκεντρώνεται διατίθεται για την υποστήριξη τοπικών πρωτοβουλιών για τα παιδιά, ενώ το υπόλοιπο ποσό διατίθεται για τα παιδιά στο Μαλάουι, μία από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου.
 
 
Tags:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Ειδήσεις
 
bika
bika
bika
bika
Genesis Pharma
bika
Janssen
bika
Demo
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01:04
Δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων του ΑΧΕΠΑ
11:50
Μυστικά προστασίας από τραυματισμούς στην κολύμβηση
10:26
Θεραπευτική «ανάσα» η θυρεοειδεκτομή με σχεδόν μηδενικό υπόλειμμα
15:08
ΠΑΓΝΗ Βενιζέλειο: Ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τεσσάρων τραυματιών από τον σεισμό στην Κω
10:47
Οι Έλληνες λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν πάνε στον οδοντίατρο
19:14
Mini εξωσωματική: Για ποιες γυναίκες είναι κατάλληλη
19:08
Άσκηση ,υγιεινή διατροφή και θηλασμός μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού
19:01
Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ: Εξέτασε 503 άτομα για μελάνωμα και καρκίνο του δέρματος
13:04
Η ασπιρίνη μετρά 120 χρόνια ζωής στην Ελλάδα και το γιορτάζει με νέα συσκευασία
12:43
Προστασία από 6 δερματικά συνηθισμένα καλοκαιρινά προβλήματα
17:30
Με 4 νέα ασθενοφόρα ενισχύεται το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης
17:04
Το νερό σύμμαχος της εγκύου το καλοκαίρι
15:52
Επιτυχής αντιμετώπιση εγκεφαλικού επεισοδίου σε έγκυο γυναίκα
12:00
Εκστρατεία «Αναπνέω»: Δωρεάν σπιρομετρήσεις και ενημέρωση για την ΧΑΠ σε ακριτικά νησιά
10:00
Επτά κακές συνήθειες που χαλάνε τα δόντια
bika
bika